Template Information

Home » » Џудисти Славије најбољи у Српској !

Џудисти Славије најбољи у Српској !

Written By Моса Вијасла on уторак, 16. јул 2013. | 09:46

Џудо клуб Славија понио је титулу најуспјешније екипе у мушкој и женској конкуренцији на јуниорском Првенству Републике Српске које је одржано у Требињу.

Златне медаље су освојили Андреј Зуровац, Никола Микавица и Тања Кошарац. Сребром су се окитили Бојан Микавица и Николина Бојанић, док су Бојан Пајић, Татјана Шеховац и Николина Милутиновић били трећи.
У категорији старијих пионира Миа Зуровац и
Невен Михић су понијели титуле првака Републике Српске.

Старији пионири и пионирке Фамоса узраста до 14 година били су неприкосновени освојивши 4 златне, 1 сребрену и 3 бронзане медаље, док су јуниори и јуниорке иако ослабљени неучествовањем троје репрензтативаца ипак освојили двије златне, једну сребрену и једну бронзану медаљу.

Златне медаље освојили су старији пионири Вук Дивљан, Ђорђе Говедарица, Никола Фалаџић, Марко Лубура, Ивана Елез, те јуниори Јована Милић и Милош Мијановић.

Сребрене медаље освојили су Драгана Комљеновић у конкуренцији старијих пионирки и јуниор Огњен Кулина, док су се бронзом окитили старији пионири Кристијан Симанић, Кристина Шиљеговић, Анђела Скакавац и јуниорка Јована Скакавац
Сљедећег викенда у Приједору се одржава првенство Републике Српске за кадете и млађе пионире.
Недељко Лубура РТВИС
Share this article :

Нема коментара:

Постави коментар

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. test si - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website
Proudly powered by Blogger